CRO CUP 2011.
tn_mirella.jpg
U Nedelišću 19.03.2011. u novoj sportskoj dvorani Aton, održan je karate turnir "6. Cro Cup 2011." Na turniru sudjelovalo je 450 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine. Nastupali smo sa 7 natjecatelja i 1 ekipom u borbama i osvojili: 1 zlatnu, 2 srebrne i 3 brončane medalje. Najuspješnija je bila Mirella Graffel koja je kroz tri meča osvojila zlatnu medalju u kat. ml. kadetkinja +55 kg.
Srebrnu medalju kroz tri meča osvojila je ekipa mlađih kadeta u sastavu: Stjepan Štimac, Davor Babić i Marko Horvat. U prvom kolu pobijedili smo ekipu domaćina KK Nedelišće. U drugom kolu pobijedili smo ekipu KK Đakova i onda smo u finalu čudno izgubili od KK Delta iz Rijeke.
Svaki drugi put kad odemo na neki turnir naša Silvija zabljesne i osvoji medalju. Ovoga puta se dobro namučila da kroz 4 odrađena meča osvoji srebrnu medalju i to u kadetkinjama, dok je u juniorkama osvojila utješnu brončanu medalju (1 meč).
Nadalje brončanu medalju kroz 3 održana meča osvojio je Stjepan Štimac i također brončanu utješnu medalju osvojio je Marko Horvat. Sa ozljeđenom šakom nastupao je još i Dorijan Hećimović. Sudili su karate suci Ivana Šoić i Goran Štimac.
tn_cro_cup_2011.jpg
 
Karate klub Stijena
Webmaster: Rafael Ribar | Kontakt